APK KEURING IN Eygelshoven

Iedere auto zal eraan moeten geloven, de APK keuring. Deze Algemene Periodieke Keuring is een veiligheidscheck die door de overheid is ingesteld. De keurmeester toetst de auto op basis van drie onderdelen, verkeersveiligheid, milieu en registratie. De APK keuring is ook het moment waarbij eventuele gebreken aan de auto zichtbaar worden. Dit zorgt ervoor dat dit niet meer schade aanricht dan nodig is. Bij Vakgarage Dorscheidt bent u aan het juiste adres voor deze autokeuring in Eygelshoven. Vakgarage heeft al meer dan 30 jaar ervaring en is daarom altijd in staat uw auto te keuren. Alle Vakgarages zijn RDW-erkend. Rij langs in Eygelshoven om de auto te keuren.  

Maak nu een afspraak!

APK bij Vakgarage Dorscheidt

Bij Vakgarage Dorscheidt is uw APK gratis in combinatie met een grote beurt. Dit geeft u de mogelijkheid om op zijn minst jaarlijks auto-onderhoud bij Vakgarage Dorscheidt uit te laten voeren. Wanneer u een APK keuring los afneemt moet u rekening houden met verschillende prijzen tussen een dieselauto en benzineauto vanwege de roetmeting voor dieselauto's. Vanaf 1 januari 2023 is voor auto’s met een roetfilter een test met een deeltjesteller verplicht bij een APK. Voor deze deeltjestest kunnen extra kosten worden berekend. 

Wanneer Vakgarage Dorscheidt geen bijzonderheden bij de APK vindt, kunt u binnen redelijke tijd de weg weer op met een goedgekeurde auto. Mochten er toch bijzonderheden naar voren komen, neemt Vakgarage Dorscheidt altijd contact met u op om de benodigde werkzaamheden te bespreken. 

Er zijn weinig garages in Eygelshoven die u graag transparantie bieden op de werkvloer. Bij ons bent u altijd welkom om vragen te stellen, wij nemen graag de tijd om u de APK keuring uit te leggen aan de hand van uw auto. Mocht er toch een reparatie of vervanging nodig zijn, dan kunt u altijd vragen naar de vervangen onderdelen, zodat u kunt zien wat er vervangen is.

APK-keuringen, onderhoud en reparatie van alle merken auto's. Hét adres in Eygelshoven en omgeving. Ook voor banden- en aircoservice.

APK BIJ Vakgarage Dorscheidt IN Eygelshoven

Bent u woonachtig in Eygelshoven en bent u op zoek naar een betrouwbare garage voor de APK van uw auto? Bij Vakgarage Dorscheidt bent u gegarandeerd van persoonlijke service en uitstekend vakwerk. Bij Vakgarage staan wij garant voor deze kwaliteit. U kunt ons vinden aan de Nievelsteenstraat 30 in Eygelshoven. We bedienen niet alleen klanten in de omgeving van Eygelshoven maar ook in omliggende plaatsen. 

Uw auto kan twee maanden voorafgaande aan het aflopen worden gekeurd. Het keuren van uw auto zonder afspraak is niet mogelijk omdat we onze klanten de nodige tijd willen geven die daarvoor nodig is en teleurstelling willen voorkomen. Plan nu makkelijk en snel een afspraak in de afspraakmodule of neem contact op via telefoonnummer 045-5451833 of mail naar info@vakgaragedorscheidt.nl

APK keuring in Eygelshoven, in de provincie Limburg? Klik op onderstaande button om een afspraak te maken. 

Contactgegevens

Vakgarage Dorscheidt
Nievelsteenstraat 30
6471 CB Eygelshoven

tel.: 045-5451833
mail: info@vakgaragedorscheidt.nl